طرز تهیه فرنچ تست، صبحانه بی نظیر فرانسوی

0

تست فرانسوی یا فرنچ تست، یک صبحانه لذیذ است که پخت آسانی دارد و بچه ها عاشق آن هستند. فرنچ تست نسبت به بسیاری از تنقلات دیگر، سالم است و به دلیل استفاده از شیر و تخم مرغ در طبخ آن، دارای ارزش غذایی مناسبی می باشد. این خوراکی خوشمزه و مقوی را می توانید به همراه چای به عنوان میان وعده نیز میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه فرنچ تست

نان تست یا نان باگت

نصف لیوان شیر

۲ عدد تخم مرغ

نصف قاشق چایخوری وانیل

۲ قاشق شکر (می توانید به جای استفاده از شکر، پس از طبخ فرنچ تست ها روی آن ها عسل یا شکلات صبحانه بریزید.)

کره یا روغن برای سرخ کردن نان ها

فرنچ تست

طرز تهیه فرنچ تست

در صورتی که برای تهیه تست فرانسوی از نان باگت استفاده می کنید، پیش از هر کاری آن را برش زده و به قطعاتی با ضخامت اندک تبدیل کنید.

در ادامه، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و اندکی هم بزنید. سپس، وانیل، شکر و شیر را نیز به آن اضافه کنید. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مایعی یک دست ایجاد شود و شکرها حل شوند. می توانید مقدار شکر را با توجه به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

ماهیتابه ای روی اجاق گاز قرار دهید و شعله گاز را روشن کنید. سپس کره یا روغن را درون آن بریزید تا گرم شود.

تکه های نان را درون موادی که آماده کرده بودید فرو برده و حدود ۱۰ ثانیه صبر کنید تا نان به خوبی به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شود.(اگر تکه های نان زمان زیادی در محلول باقی بمانند شل و وا رفته خواهند شد.) سپس آن ها را درون ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند.

شاید براتون جالب باشه:
۶ نکته در تزیین خانه با مجسمه‌ ها برای داشتن دکوراسیون هنری

زمانی که یک طرف نان ها طلایی شد، آن ها را برگردانید و مراقب باشید که تکه های نان نسوزند. پس از اینکه  هر دو طرف نان ها طلایی رنگ شد، آن ها را در ظرفی بچینید.

فرنچ تست

فرنچ تست را می توانید با شیر یا چای میل کنید. همچنین می توانید روی تکه های تست فرانسوی خود نوتلا، مربا، شیره، عسل و… بریزید. ترکیب فرنچ تست با خامه و تکه های میوه نیز میان وعده ای بسیار لذیذ می باشد.

توجه کنید که فرنچ تست به دلیل آغشته شدن به شیر و تخم مرغ و برشته شدن در روغن، بسیار سیر کننده است.

 

 

 

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

یک پاسخ قرار دهید